0

Werken bij Sukses

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een inspirerende omgeving? In een team vol met leuke en diverse collega’s? Laat Sukses jou verrassen!

Sukses is een echt familiebedrijf en bestaat al sinds 1963. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, plaatsen, ontwerpen en onderhouden van visuele reclame. Onze werkzaamheden lopen erg uiteen en wij toveren bijna elke oppervlakte om naar de wens van de klant.

Ons bedrijf is gevestigd in Harderwijk. Vanuit een mooi en inspirerend pand werken wij elke dag aan gave projecten. Wij houden van een informele werksfeer en zijn allemaal gelijk aan elkaar. Bij Sukses zit je nooit stil. Je werkt in onze eigen werkplaats of studio, en afhankelijk van je functie ook veel op locatie bij de klant.

Naast het harde werken voor onze klanten, houden we ook van ontspanning. Samen met het hele team, gaan wij er graag op uit of organiseren we wat leuks. Teambuilding en saamhorigheid vinden wij erg belangrijk! Elk jaar gaan we uit eten, organiseren we gezellige BBQ’s en hebben we actieve uitjes. Dat we veel om ons team geven, zie je ook zeker terug in het mooiste kerstpakket.

  • Door onze open en ontspannen werksfeer, voel jij je snel thuis.
  • Je komt te werken in een divers team en staan voor elkaar klaar.
  • Wij werken voor een divers aantal klanten, klein én groot.
  • Je krijgt de kans je te ontwikkelen, leert meer over je vak en de materialen die je gebruikt.
  • Een passend salaris voor jouw werkzaamheden.

36-40 uur per week

reclame-sukses-bus

Geen passende vacature gevonden? Wij zijn altijd op zoek naar creatieve geesten. Vertel ons wat je kunt en wij ontmoeten je graag! Neem direct contact met ons op.

Bel naar 0341 417 703, stuur een e-mail naar info@sukses.nl, of kom langs in Harderwijk.