0

Bestelwagenbelettering Dierenplezier

Voor Dierenplezier uit Hulshorst hebben we hun nieuwe Mercedes Sprinter wel erg opvallend gemaakt, prachtige foto’s van honden zijn opgenomen in het nieuwe moderne ontwerp. De frisse kleuren maken het plaatje compleet. Met deze bus kan ook uw hond worden opgehaald om te verblijven in de prachtige opvang.

Over Dierenplezier

Dierenplezier uit Hulshorst is een hondenopvang. Destijds gestart als hondenuitlaatservice maar is vanaf mei 2009 overgegaan als hondendagopvang en pension. Kijk ook op www.dierenplezier.net.

Daar waar uw hond lekker hond kan zijn

De slogan luidt “Hondendagopvang, waar uw hond lekker hond kan zijn!”. Dat komt helemaal terug in de faciliteiten die boerderij De Randmeerhoeve biedt. De honden kunnen hier spelen op een afgezet buitenterrein van 7000m², geheel natuurlijk ingericht met bomen, struiken, zwemvijvers en schuilplekjes.

Veilig vervoer in een Mercedes Sprinter

Maar ook voorzien zij in het veilig vervoeren, van en naar de locatie.
De binnenkant van de nieuwe Mercedes Sprinter is geheel voorzien van onder andere aparte kennels en elektrische ventilatie.

En, bij een nieuwe bus hoort ook een nieuw jasje, zo is in samenwerking met ons de buitenkant geheel vernieuwd met bestelwagen belettering. De bus is nu erg opvallend gemaakt met prachtige foto’s van honden en frisse kleuren. Zo is het helemaal een feestje voor de honden!

  • Ook is op deze manier Dierenplezier buiten de locatie zichtbaar voor iedereen daarom heen.
  • Is het gelijk herkenbaar als de bus uw straat inrijdt om uw hond op te halen.
  • En als laatste, geeft het de mensen op straat een idee wie Dierenplezier is!

Dierenplezier, een feestje voor uw honden en nu ook de uitstraling onderweg!