Onderhoud buitenreclame

Reparatie nodig?

Stel uw lichtreclame brandt niet goed. Lichtreclame is een uitstekende manier om uw gebouw of winkel herkenbaar en vindbaar te maken voor klanten en bezoekers. Maar lichtreclame en andere gevelreclame kan ook afbreuk doen aan uw imago. Voorkom dat u ongewild een verkeerde indruk achterlaat. Wij helpen u graag.

Korte inspectie

Is uw lichtreclame of andere gevelreclame beschadigd of geeft ze storing? Bel of e-mail ons dan voor een kosteloze korte inspectie. Wij adviseren u dan direct over de te nemen maatregelen en geven een inschatting van de kosten. De reparatie of vervanging wordt, na goedkeuring van de offerte, in overleg ingepland en vakkundig uitgevoerd.

Preventief onderhoud buitenreclame
Wilt u beschadiging en storing in de toekomst voorkomen? Vraag dan naar onze mogelijkheden voor periodiek preventief onderhoud (vervangen verlichting, totale schoonmaak).

Reclame Sukses is al sinds 1963 gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, plaatsen en onderhouden van visuele reclame. Voor binnen en buiten. Standaard of op maat. Bel ons vandaag nog!

 

Fedex