Autobelettering

Vervoersreclame

Uw personenbedrijfsauto is een verlengstuk van uw organisatie. Voor een passende belettering van uw personenauto(‘s) zijn diverse mogelijkheden en technieken beschikbaar. Van eenvoudig tot complete carwrapping. We adviseren u graag voor de juiste autobelettering.

Vraag offerte aan

Laat uw auto professioneel beletteren

Wilt u belettering op uw auto? Dan kunt u terecht bij één van onze vestigingen, zowel in Harderwijk als in Lelystad. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Met vakmanschap en passie voor het vak, gaat ons team voor u aan de slag. Wij maken graag een passend voorstel, dit kan een eenvoudig ontwerp zijn, maar natuurlijk ook een complete fullcolor bestickering, iedere kleur, zelf aangeleverde foto’s, huisstijl, niets is te gek. Wij voorzien uw auto, aanhanger, bestelwagen, vrachtwagen of oplegger van een op maat gemaakte belettering.

 

Auto laten carwrappen

Carwrappen is een vorm van autobelettering, waarbij door middel van folie een auto wordt ingepakt (wrappen). U kunt hierbij kiezen om een deel (bijvoorbeeld het dak), of uw gehele auto te wrappen. Er zijn veel soorten folie, glans, mat, metallic, carbon, brushed, maar natuurlijk is printbare folie ook mogelijk. Ons team helpt u graag! In tegenstelling tot het laten spuiten is deze folie gemakkelijk te vervangen of te verwijderen. Na verwijdering van de folie is uw auto weer als origineel te verkopen.
De overige voordelen van carwrappen zijn:

  • Goede bescherming van de lak.
  • Krasbestendiger dan lak.
  • geen verkleuring van de lak.

 

Advies voor autobelettering.

Door onze ruime ervaring kunnen wij ons specialist noemen op het gebied van autobelettering. Wij gebruiken uitsluitend materialen van de gerenommeerde merken zoals 3M , Avery en Oracal. Naast het aanbrengen geven wij graag een passend advies voor onderhoud van de belettering. Bij normaal gebruik heeft de folie een lange levensduur, echter is het wel belangrijk om er voorzichtig mee om te gaan. Ga bijvoorbeeld niet te vaak door de wasstraat, want door de harde borstels kan de glans en bescherming afnemen. Wilt u meer informatie, neem contact met ons op! Harderwijk: 0341-417703 Lelystad: 0320-295060 mail info@sukses.nl

Share This